863797_big

PROTOFIL X 0.5L

1348
62,54 lei
cu TVA

Imaginile produselor au caracter informativ si este posibil să nu corespundă cu produsul primit.

 

Protofilul este un biostimulator, macerat de plante medicinale pe baza de alcool recomandat pentru combaterea nosemozei, in intoxicatii cronice si ca stimulent pentru dezvoltarea familiilor de albine.

Compozitie: uleiuri esentiale ce contin hidrocarburi ciclice si alifatice, microelemente si vitamine - in special cele ale grupului B, etanol.

Prin substantele extrase din plante, vitaminele si microelementele ce le contine stimuleaza secretia enzimatica digestiva a albinelor si larvelor, conducand la un inalt grad de digestibilitate a hranei.

Cantitatea de Protofil ce se administreaza unei familii de albine variaza intre 50-80 ml pe sezon in functie de marimea si starea fiziologica acesteia.

Dozaj şi administrare: Doza uzuala este de 20 ml per litru de sirop de zahar sau 40 de ml per kilogram (turte de zahar şi miere).

No reviews

Cand vizitati un site web, acesta poate stoca sau prelua informatii in browser-ul dvs., mai ales sub forma "cookie-urilor". Aceste informatii, care ar putea fi despre dvs., despre preferintele dvs. sau despre dispozitivul dvs. de internet (computere, tablete sau mobile), sunt utilizate in cea mai mare parte pentru a face ca site-ul sa functioneze asa cum va asteptati.