• Numai online
Vanguard-7-Farma-Higiene
859518_list
Vanguard-7-Farma-Higiene
859518_list

VANGUARD PLUS 7 X 1 DZ.

1666
46,53 lei
cu TVA

Imaginile produselor au caracter informativ si este posibil să nu corespundă cu produsul primit.

Acest produs este disponibil numai în farmacia veterinară ActivMed sau dacă ai cont de farmacie pe site-ul activmed.ro.
Pentru detalii puteti contacta numărul de telefon 0726 674 626
sau 0726 674 624

 

Vanguard plus 7 vaccin viu, atenuat, pentru caini, impotriva bolii lui Caree, infectiei produse de adenovirusurile de tip 1 si 2, parainfluentei, parvovirozei, si vaccine inactivat contra infectiilor cauxate de Leptospira.

Compozitie:
Fiecare doza de 1 ml contine:
Substante active:
Fractiunea liofilizata: Vanguard DA2Pi
Fractiunea lichida: Vanguard CPV-L
Excipienti: mediu Eagle modificat

Forma farmaceutica:
Liofilizat si diluent pentru solutie injectabila

Specii tinta:
Caini cu varsta mai mare de 6 saptamani.
 
Indicatii:
Imunizarea activa a cainilor, pentru a preveni semnele clinice ale bolii si a reduce infectiile cauzate de adenovirusul de tip 2, pentru a preveni mortalitatea si semnele clinice incluzand leucopenia cauzata de parvovirusul canin, pentru prevenirea semnelor de boala cauzate de virusul maladiei Carre si adenovirusului canin de tip 1, pentru a reduce semnele clinice cauzate de virusul parainfluentei si a reduce infectiile cauzate de Leptospira canicola si Leptospira icterohaemorrhagiae.
Instalarea imunitatii se realizeaza dupa aproximativ 2 sapatamani dupa ultima doza vaccinala conform schemei de vaccinare recomandata, pentru componentele CDV, CAV, CPi si Leptospira, iar pentru tulpina CPV instalarea imunitatii se face dupa aproximativ o sapatamana.

Contraindicatii:
Animalele bolnave nu trebuie vaccinate.

Precautii speciale:
In urma administrarii vaccinului, tulpinile de adenovirus canin de tip 2 si parvovirus canin vaccinale pot fi eliminate, un numar de zile de catre animalele vaccinate. Totusi nu este necesar ca animalele vaccinate sa fie tinute separate de animalele nevaccinate.
Datorita prezentei anticorpilor derivati maternali, un procent mic de catei pot esua in  dezvoltarea unui raspuns imun la vaccinare. Administrarea vaccinarii finale va fi facuta la 12 saptamani chiar si la puii care au fost vaccinati la 6 si 8 saptamani.

Reactii adverse:
Cateii vaccinati pot avea o unflatura tranzitorie dupa 4-6 ore de la vaccinare care se va resorbi dupa aproximativ 7 zile.
Ocazional pot apare reactii de hipersensibilitate. Daca apar astfel de reactii, se va administra tratament corespunzator fara intarziere.in ca de reactii anafilactice sistemice( ex: vomitare) se administreaza adrenalina sau alt produs echivalent.

Utilizare in perioada de gestatie si lactatie:
Siguranta si eficacitatea vaccinului Vanguard Plus 7 nu a fost stabilita la animalele gestante si a celor in perioada lactatiei.
 

Doza si mod de administrare:
Se reconstituie aseptic o fiola liofilizata (Vanguard DA2Pi) cu fiola de Vanguard CPV- L ca si diluent. Se agita si se injecteaza imediat intreg continutul flaconului subcutanat.
Programul de vaccinare:
La catei cu varste cuprinse intre 6 si 12 saptamani: 2 doze la cel putin 14 zile interval. A doua doza nu va fi administrate pana la cel putin 10 saptamani de viata.
La catei cu varsta de 12 saptamani sau mai mari: o singura doza de vaccine urmata de inca o doza cel putin 14 zile mai tarziu.
Schema de revaccinare: o singura doza va fi administrata annual dupa aceea.

Supradozare:
Nu s-au observant nici un fel de reactii dupa administrarea unei supradoze.

No reviews

Cand vizitati un site web, acesta poate stoca sau prelua informatii in browser-ul dvs., mai ales sub forma "cookie-urilor". Aceste informatii, care ar putea fi despre dvs., despre preferintele dvs. sau despre dispozitivul dvs. de internet (computere, tablete sau mobile), sunt utilizate in cea mai mare parte pentru a face ca site-ul sa functioneze asa cum va asteptati.