• Numai online
SELEHOLD 15MG CAINI/PISICI

SELEHOLD 15MG CAINI/PISICI

Buc-971
97,75 lei
cu TVA

Imaginile produselor au caracter informativ si este posibil să nu corespundă cu produsul primit.

Acest produs este disponibil numai în farmacia veterinară ActivMed sau dacă ai cont de farmacie pe site-ul activmed.ro.
Pentru detalii puteti contacta numărul de telefon 0726 674 626
sau 0726 674 624

 

Selehold Puppy&Kitten 15 mg antiparazitar extern, intern caini si pisici (<2.5kg), 3 pipete

Incepand cu varsta de 6 saptamani pentru terapia infestatiilor mixte cu paraziti externi/interni.

Terapia si preventia ectoparazitozelor: - purici (Ctenocephalides spp.) - inclusiv prevenirea contaminarii mediului - paduchi malofagi (Trichodectes canis) - raia auriculara (Otodectes cynotis) - raia sarcoptica (Sarcoptes scabiei)

Terapia nematodozelor: - viermi intestinali rotunzi (Toxocara canis) - prevenirea dirofilariozei cardio-pulmonare cauzate de Dirofilaria immitis

Durata actiune:

Combaterea infestatiilor cu purici: 1 luna. Preventia dirofilariozei cardiopulmonare: administrare lunara.

In urma administrarii produsului, puricii adulti de pe animal sunt omorati in termen de 24 de ore, ouale produse nu sunt viabile, iar larvele (gasite numai in mediul inconjurator), sunt, de asemenea, omorate

Beneficii:

- poate fi administrat in timpul gestatiei si lactatiei - spectru larg de actiune - eficacitate in infestatii mixte cu ecto si endoparaziti - previne contaminarea mediului cu forme intemediare de purici (omoara puricii inainte de ouat, efect ovicid si larvicid) - adjuvant in dermatita alergica la muscatura de purici - efect persistent timp de 1 luna.

No reviews

Cand vizitati un site web, acesta poate stoca sau prelua informatii in browser-ul dvs., mai ales sub forma "cookie-urilor". Aceste informatii, care ar putea fi despre dvs., despre preferintele dvs. sau despre dispozitivul dvs. de internet (computere, tablete sau mobile), sunt utilizate in cea mai mare parte pentru a face ca site-ul sa functioneze asa cum va asteptati.